Mijn bestaan en Linitis Plastica, maart 9

In de titel van mijn blog wilde ik de naam van mijn aandoening vermelden. De ziekte komt niet vaak voor, dus ik gooi de term er maar wat vaker in. 

Zo denk ik er tot nu toe over. Maar het kan best zo zijn  dat ik de ziekte uit de titel ga gooien. Wat verder hier wel of niet opschrijven, dat blijft een keuze. Mijn waardering voor de reacties, de zorg etc. spreek ik direct wel uit, in real live. Het feit dat ik uiteindelijk het grootste deel van mijn werkzaam leven in de zorg en verpleging heb doorgebracht, blijft meespelen. Het is herkenbaar wat gebeurt, en ik voel opnieuw dat die zorg/verpleging de wereld is waar ik mij thuis voel. Al had ik nu mezelf graag een andere rol toebedacht.

Na een prima nacht, zie ik wel wat erop ons afkomt vandaag. Ik ben tevreden met mijn plek, hier onder de Brandaris. Met een vrolijk gordijn wordt privacy gegarandeerd. Maar het kan zo maar zijn dat voorbijgangers iets opvangen van deze “patiënt te bedde”. Schrik niet, ik ben het.

met een groet,

 

 

Een gedachte over “Mijn bestaan en Linitis Plastica, maart 9

  1. Anoniem

    Heb nog aan je gedacht toen ik afgelopen weekend op buureiland Vlieland verbleef. Ik heb gezwaaid maar ik weet niet of mijn groet bij jou aan gekomen is. Hoe dan ook, sterkte maar weer.

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.